De praktijk voor relatietherapie van Marike de Valk bevindt zich in Beuningen bij Nijmegen, goed bereikbaar met auto, bus en fiets vanuit Nijmegen of met de auto van buiten Nijmegen via de A50 en de A73. Marikes praktijk is aan huis, op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

De praktijk van Wilfried Sluys ligt in Purmerend, goed bereikbaar vanaf de A7, op 20 minuten rijden van Amsterdam, goed bereikbaar vanaf de A7 en vanuit Edam, Volendam en Monnickendam. Wilfrieds praktijk is gevestigd in het Waterlandhuis. Dit voormalige GGD-kantoor is nu een bedrijfsverzamelgebouw.

Alleen in Beuningen bij Nijmegen geven wij de relatietherapie gezamenlijk. Bij elk relatiegesprek zijn daar dus beide relatietherapeuten aanwezig. In Purmerend geeft Wilfried de relatietherapie alleen.

In beide praktijken wordt naast relatietherapie ook individuele Gestaltpsychotherapie gegeven.

Als je je aan wilt melden of meer informatie wil, kun je het beste onderstaand contactformulier invullen. We sturen je dan de praktijkinformatie toe, die vaak de meeste eerste vragen al beantwoordt.

Mocht je daarna toch nog even willen bellen, dan kan dat natuurlijk:

024-6751742.

Beuningen (praktijk is geopend van maandagmiddag t/m donderdagochtend).

06 15 54 92 90

Purmerend (maandag t/m vrijdag)

Als we aan het werk zijn, kunnen we je uiteraard niet te woord staan. Spreek daarom bij geen gehoor a.u.b. de voicemail in. Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

praktijk relatietherapie

Je bent van harte welkom!

Wacht- en standbylijst

Omdat het meestal druk is,  werk ik met een wacht- en standbylijst voor relatietherapie. Zodra er een afspraak uitvalt, stuur ik die mogelijkheid rond naar mensen op die lijst. Dat kan soms kort van tevoren zijn. Aangezien niet iedereen zich dan vrij kan maken, kun je geluk hebben en zo snel aan de beurt zijn. Ik kan daar echter natuurlijk geen garantie op geven. De wachttijd varieert gemiddeld van 4 tot 16 weken, vakanties niet meegeteld.

Als er niemand van de wachtlijst kan, zet ik de datum hieronder neer.

Voor individuele therapie geldt op dit moment ivm de drukte een tijdelijke cliëntenstop.

Spoed?
Er is een plek vrij voor relatietherapie a.s.

woensdag 24 juli 2019 om 14.30 uur

Neem z.s.m. contact op via onderstaand contactformulier.

Contact

Meld je aan via onderstaand contactformulier.

Fill out my online form.