Cliëntenstop

In verband met mijn naderend pensioen heb ik eerder dan verwacht besloten om de tijdelijke cliëntenstop om te zetten in een definitieve stop, zowel voor relatietherapie als voor individuele therapie. We nemen dus voor onze gezamenlijke relatietherapie geen nieuwe cliënten meer aan! De stop geldt ook voor individuele therapie bij Marike.

Cliënten die al bij mij/ons in therapie zijn, krijgen uiteraard nog alle sessies die ze nodig hebben. De site zal in de loop van de komende tijd aan deze situatie aangepast worden.

Praktijk Wilfried Sluys

U kunt nog wel terecht in de praktijk van Wilfried Sluys, in Amsterdam of Purmerend, waar hij alleen – dus zonder Marike – zowel individuele als relatietherapie geeft. Dat kan ook via videobellen. U kunt hem bereiken via het contactformulier op zijn website: https://www.ws-gestalttherapie.nl/contact of via zijn 06-nummer:

06 15 54 92 90

De praktijk van Wilfried Sluys ligt in Purmerend, goed bereikbaar vanaf de A7, op 20 minuten rijden van Amsterdam, goed bereikbaar vanaf de A7 en vanuit Edam, Volendam en Monnickendam. Wilfrieds praktijk is gevestigd in het Waterlandhuis. Dit voormalige GGD-kantoor is nu een bedrijfsverzamelgebouw.

In Amsterdam en Purmerend geeft Wilfried de relatietherapie alleen. Naast relatietherapie geeft hij ook individuele Gestaltpsychotherapie.

Videobellen

Ivm het coronavirus geven wij op dit moment alle sessie alleen via Skype. Dat blijkt erg goed te werken. Dat lijkt misschien even vreemd, maar dat werkt erg goed.

Als je je aan wilt melden bij Wilfried of meer informatie wil, kun je het beste het contactformulier op zijn website invullen, of hem bellen:

06 15 54 92 90 (telefoonnummer Wilfried)

Hij stuurt je dan de praktijkinformatie toe, die vaak de meeste eerste vragen al beantwoordt.

Telefoonnummer Marike:

Mocht je voor andere zaken dan aanmelding of verwijzing mij willen bellen, dan kan dat op:

024-6751742.

Beuningen (praktijk is geopend van dinsdag t/m donderdagochtend).

Helaas kan ik geen informatie geven over andere goede therapeuten. U kunt daarvoor het beste zelf googelen.

Als we aan het werk zijn, kunnen we je uiteraard niet te woord staan. Spreek daarom bij geen gehoor a.u.b. de voicemail in. Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

praktijk relatietherapie

Je bent van harte welkom.

Contact

Dit contactformulier dus niet gebruiken voor aanmeldingen bij Marike, want Ivm mijn naderend pensioen heb ik een volledige cliëntenstop.

Fill out my online form.