Cliëntenstop

In verband met haar pensioen is Marikes praktijk voor relatietherapie inmiddels gesloten. Ook voor individuele therapie worden bij haar geen cliënten meer aangenomen.
Voor individuele oud-cliënten is Marike nog wel beperkt beschikbaar. Mocht je als oud-cliënt een beroep op Marike willen doen, neem dan via onderstaand contactformulier of via het bekende emailadres contact met haar op om te kijken of er op dat moment mogelijkheden zijn. 

Wel start Marike in september/oktober 2021 met een groep ‘Bezielen en Bezield worden’. Deze groep maakt onderdeel uit van het project Generatie 17 van het Vincent de Paulcentrum.  Als je daarin geïnteresseerd bent kun je contact met haar opnemen via het contactformulier. Deze groep is bedoeld voor individuen, niet voor stellen.

nb 1 Dit is geen therapeutische groep.

nb 2 De groep voor september is vol. Waarschijnlijk  start er in januari een nieuwe groep.

Deze site zal in de loop van de komende tijd aan deze situatie aangepast worden.

Praktijk Wilfried Sluys

U kunt nog wel terecht in de praktijk van Wilfried Sluys, in Amsterdam of Purmerend, waar hij alleen – dus zonder Marike – zowel individuele als relatietherapie geeft. Dat kan ook via videobellen. Je kunt hem bereiken via het contactformulier op zijn website: https://www.ws-gestalttherapie.nl/contact of via zijn 06-nummer:

06 15 54 92 90

Wilfried Sluys houdt praktijk in Purmerend en in Amsterdam. Purmerend is goed bereikbaar vanaf de A7, op 20 minuten rijden van Amsterdam, goed bereikbaar vanaf de A7 en vanuit Edam, Volendam en Monnickendam. Wilfrieds praktijk is gevestigd in het Waterlandhuis. Dit voormalige GGD-kantoor is nu een bedrijfsverzamelgebouw.

In Amsterdam is zijn praktijk gevestigd aan de Lijnbaansgracht 67.

In Amsterdam en Purmerend geeft Wilfried de relatietherapie alleen. Naast relatietherapie geeft hij ook individuele Gestaltpsychotherapie. Als je je aan wilt melden bij Wilfried of meer informatie wil, kun je het beste het contactformulier op zijn website invullen, of hem bellen:

06 15 54 92 90 (telefoonnummer Wilfried)

Hij stuurt je dan de praktijkinformatie toe, die vaak de meeste eerste vragen al beantwoordt.

Contact met Marike:

Helaas kan ik geen informatie geven over andere goede therapeuten. U kunt daarvoor het beste zelf googelen.

Voor andere zaken dan aanmelding of verwijzing kun je het beste contact opnemen via onderstaand contactformulier.

praktijk relatietherapie

Je bent van harte welkom.

Contact

Dit contactformulier dus niet gebruiken voor aanmeldingen bij Marike, want ivm mijn pensioen heb ik een volledige cliëntenstop.

Fill out my online form.